Fredsfood.NL
Foodtruck,Flammkuchen,Kookstudio,Catering.

Welkom op de Website van Fredsfood

Beek en Donk 30-1-2022


Eindelijk ,we mogen weer starten hopelijk de laatste Lock down .op woensdag 15 Februari  staan de eerste lessen gepland en kunnen we eindelijk de wachtlijst gaan weg werken. Ook zijn de eerste kookshows weer gehouden en het wordt erg goed ontvangen . We gaan erge leuke leerzame workshops geven, en het na afloop gaan we het ook nog allemaal lekker opeten. Bent u ook zo benieuwd naar het lesprogramma van de AMC kookshows. Over een paar weken staat het allemaal online.  De kookshows zijn op de Dinsdag en woensdag avond ,we starten om 19:00 uur.

Ook hebben. We een speciaal lesprogramma samengesteld over de werking van onze AMC producten deze worden gehouden op de woensdagmiddag/ of woensdagavond. Hier leert u erg veel van het is geschikt voor zowel de ervaren AMC gebruiker als de starter.


Per les kan ik maximaal 12 personen plaatsen , hierbij houden we rekening met de huidige COVID-19 maatregels welke door het RIVM zijn opgesteld.


Houd de website in de gaten voor het cursus programma en schrijft u zich in voor de nieuwsbrief. Op de contact pagina 


De  boodschap is duidelijk Gezond en lekker koken , bakken en braden zonder toevoeging van vet en koken zonder water. Voor beginners en gevorderde.


 Actie van de week Uw oude AMC pannen zijn geld waard informeer naar de voorwaarden 

.


 

 

 

 

 

 

Openingstijden

Openingstijden

Wij werken alleen op afspraak wilt u ons boeken neem contact met ons op
info@fredsfood.nl